TÄNK FEL OM DU VILL -MEN TÄNK SJÄLV

Alla inlägg den 9 augusti 2010

Av kicki - 9 augusti 2010 20:47

av detta sommarlov   det går fort när man har roligt!!

trots att det har varit nästan århundrades mest kalla sommar så har den gått förbi snabbare än andra.

sista veckan ,som alla vet,har varit så där riktigt bra ,å man har fått känna lite värme även iår.

idag ,dock, visade tempen på ynka 14 grader ,så höstkänslan infann sig direkt ,huga ligen.


som sagt var vi upp till luossatoppen igår med ungarna ,jakob och jesper.. efter många om och men så befann vi oss högst uppe till allas glädje ha ha.

jakob gav upp så där var femte meter ,men mamma pusha på så det gick vägen. jesper gnällde inte speciellt men klagade på mjälltugg (mjälltugg,va är de för ord?) (heter de så?) väl där uppe hinkade vi i oss en massa vatten ,surade lite och begav oss snabbt ner igen så inte datorn hann  kallna allt för mycket 

micke kunde ju så klart inte bara pinna på upp för backen utan tog med en rygga innehållandes 20 kg i vikter ,mycket bra gjort första gången upp!! men han är naturligt stark MIN hulk   

melwin följde inte med på denna strapats då han var hos måns som sedan skulle sova hos oss..


idag vaknade ungarna så där lagom tidigt   och fick inte ens så mycket som tittade på datorn förrän dom följt med mig på en prommis runt tuolla .inte mycket gnäll utan alerta pojkar som snällt traskade på brevid mig. 40 min tog den rundan sen efter det så, ha ha, trodde dom att datorn var tillgänglig ,men tji fick dom bara att vara ute ytterligare en timme innan datorerna gick å slå på.. gissa om det var många långa sura blickar och fula ord?? inte så många från jesper men från jakob som aldrig tänker efter dessto mera på vad han säger eller hur han säger vad han säger ,hajja ni va jag sa  

nu sitter dom som små tända ljus i varsitt rum ,spelar cod å gormar i mikrofonerna till varandra . fattar inte att dom har så otroligt mycket att säga varann hela tiden??


gubben drog å tränade å ska hämta upp melle efter det om han inte vill sova hos måns vill säga.


konstigt med semester?? vaddå sova ut å chilla ? hur kul är det? nej tacka vet jag när det är full rulle ,med masser av saker att göra.

vi som nästan inte ens har nå målning kvar   men micke beställde idag 12 lampor som ska sättas upp runt huset så de jobbet är ju kvar. en lyktstolpe ska vi åxå ha på gården så jag har suttit på nätet i jakt på den perfekta lampan.


skulle ju sätta in foton på när vi var upp till luossa men den där lilla lilla grejjen som man behöver för att föra över fotona med är puts väck  

sååå typiskt ,fattar inte vart jag kan ha lagt fanskapet??


jonte kom upp själv på morgonen ,döm om min förvåning när jag vaknade vid 6 tiden av honom när han gjorde frulle ,trodde aldrig han skulle kliva upp så lätt. kanske jag som fortfarande daddar för mycket med honom och inte tror att han klarar av att ta sånt ansvar själv för han klarade ju de galant.


pappa och klara var åxå hit igår och tvättade deras nya fina husvang, stor skillnad på före och efter ,den blev otroligt ren och fräsch.

mats kikade åxå förbi en snabbis med hojjen och kramade sin son och surrade lite med diverse folk som fanns här.


vill hitta på nåt innan det är dags att lägga sig men vet inte vad?? kanske gå en runda igen ?? har promenerat några tusentals meter denna gågna vecka och lättare blir det (å ja) för varje gång..

kanske man törs ge sig på att jogga snart utan att riskera stukna fötter och ett skenande hjärta ha ha.


kompisen har seppat klart och hon mår inge vidare trots att det var eget beslut..önskar att man kunde hitta dom där perfekta orden att säga som skulle göra det lättare för henne ,men jag tror inte att dom finns heller. en separation är aldrig rolig vems val det än är från början . man kan inte göra mera än att lyssna och trösta . fast i hemlighet önskar jag att dom hittar tillbaka till varandra    allt hade varit roligare då , då hade vi kunna hänga med varann mera..


ska gå ut å kolla om de är någon kvist jag missat på buskarna som jag kan klippa sen får man hoppas att det finns något det minsta sevärt att se på ,på teven ikväll.


hopp å tjo hej leverpastej / kicki dii

KICKI DII

Presentation

TÄNK FEL OM DU VILL -MEN TÄNK SJÄLV

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Tidigare år

Kategorier

Fröken Flygare

   jag är unik-precis som alla andra...  

jonte ..

 
  

jakke

 
  

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards