TÄNK FEL OM DU VILL -MEN TÄNK SJÄLV

Alla inlägg den 10 juli 2010

Av kicki - 10 juli 2010 11:47

vad ska man göra förutom att skratta ibland till sig själv ??

läste just min blogg från i onsdags att jag måste lära mig att varva ner ,att jag sover alldeles för lite i motsats till hur mycket jag gör ,och har jag då lyckats varva ner??

INTE DET MINSTA!!

gissa vart jag är nu i mitt nervarvande?

jo, igår slutade jag kl 11 redan för att hinna träffa micke lite  innan han drar på jobbet så vi kan gosa å mysa å sånt plus att jag får vila lita grann ,så vad händer ? jo visst hem från jobbet ,kramas lite med gubben å så kommer vi på att : fan vi drar å köper färg, sagt å gjort efter en halvtimmes mys i soffan sticker vi då å köper färg ,köper samtidigt en ny slip så man får jontes bil i ordning ,åker hem å vi börjar MÅLA...vi målar halva framsidan tills dess att hjärtat måste dra på jobbet och sen ,vad gör jag?? men fortsätter ¨så klart ,är som penseln har fastnat i handen på mig så jag målar klart hela fram sidan TVÅ varv ,nästan hela baksidan med ...TROTS att det börjar åska å så... till slut när regnet öser ner inser jag först att jag inte kan fortsätta ha ha , jag har svartet på varför jag har svårt att varva ner å det är ju så klart för att trivs så bra och tycker det är skitkul att fixa till å för bättra det som går här hemma ,micke tycker åxå att det är bra så klart så han slipper göra sånt själv som han alltid tidigare har fått göra,dvs utan hjälp..


varva ner får jag göra i graven ,tills dess är det full rulle så länge jag får må bra utan skit å dyligt.


fick reda på en tråkig sak igår angående en av mina vänner    min hjärta gick nästan sönder ... nå väl vad har man vänner till ?? så klart att jag ska göra allt i min makt att hjälpa henne förstå...det här fixar vi gumman , lita på mig..


 ska ladda upp lita foton på hur huset såg ut innan vi började fixa till den och hur den ser ut till idag.

har lite extra jobb åxå att utföra idag utöver detta ,ska till vilan å putsa fönster till en gammal dam ,men de tar typ en halv timme sen tillbaka att måla så mycket jag bara hinner innan mitt livs kärlek kommer hem igen.


samlar vätska som bara den förresten åxå ,fingrarna är så vätskefulla bland annat så det nästan tar ont och resten av kroppen drar me på sig sin beskärda del vatten. varit till läkare angående detta ,dom tog ekg och hjärtsviktsprover men allt var tydligen bra.. kan vara det att man börjat med ett nytt jobb å gör rörelser man inte är van att utföra att man därför på nåt skumt sätt binder vätska med följd att jag känner mig svag och avdomnad i stort sett hela tiden nu för tiden....hoppas jag iallafall.

så mina vänner jag har inte fetat på mig ännu mera än vad jag redan gjort utan binder vätska som värsta pampers blöjan suger piss.


men jag är glad ändå


peace    / kicki dii

KICKI DII

Presentation

TÄNK FEL OM DU VILL -MEN TÄNK SJÄLV

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kategorier

Fröken Flygare

   jag är unik-precis som alla andra...  

jonte ..

 
  

jakke

 
  

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards