TÄNK FEL OM DU VILL -MEN TÄNK SJÄLV

Alla inlägg under september 2010

Av kicki - 22 september 2010 08:16

fika rasten på morgonen är så suveränt suverän,man har slitit ,svettats och magen knorrar ,allt är städat å klart och det luktar KAFFE från fikarummet...mmmm

skön stund samtidigt att sitta å reflektera lite över den senaste tidens händelser eller lyssna på damernas diskutioner ,vilket som....eller kanske bägge.

jag är ju kvinna å kan göra det mesta samtidigt  


mina reflektioner då ? vad handlar dem om ? jaa bland annat om valet och om hur regeringen ska försämra ytterligare ,reflektera om våra husvagnar som vi hyr ut ,speciellt om den ena då som skulle ha lämnats tillbaka i söndags   alltså man ba HALLÅ ?vart tog den vägen ha ha ,ja ja han skulle kanske hyra den längre så det är antagligen det han gjort  


sen om kläder ,speciellt kalsonger och strumpor!! vart fan tar dom vägen ??vi köper och köper ,sen helt plötsligt är dom så pass trasiga IGEN ,efter typ VÄLDIGT kort tid så dem måste slängas ,konstigt?? ja ja kvaliten idag är väll inte vad den varit heller? sen en intressant sak angående detta är att kalsonger och strumpor har en förmåga att BYTA färg efter en tids användning ? måste vara något nytt trix dom hittat på i klädbranschen   ,även t-shirtarna idag har samma unika förmåga ha ha..

som tur är ,TROTS, att vi bara har ett halvt barnbidrag till tre barn så har vi råd att köpa nytt ,det känns så där asskönt att veta att ungarna är hela och rena när dom skickas iväg nånstans..

så något dåligt samvete för det ,det behöver då inte vi ha   

vi sköter vår familj och trivs med varandra och som jag sagt tidigare ,så trivs vi alla bäst när vi är tillsammans ..ni skulle få vara en fluga på vår köksvägg när vi tex sitter och äter middag ,alla sex, vilka diskutioner det kan vara ha ha och jag och jakob då som alltid ska käbbla med varann he he ,men det är bara av kärlek de med ...roligt att höra barnens åsikter och prat när dom är i så olika åldrar ,det skiljer sig liiite he he ..

mitt älskade barn jonte fyller 16 år på lördag!kan inte fatta ? hur gick det till ? när växte han om mamma ? på längden då ,inte brädden..


på lördag alltså alla kära släktingar och vänner är ni välkomna förbi å äte cake å sånt som hör till ..


nu ska jag gå å lyssna på vad mina kära kolleger surrar om


  / kicki dii

Av kicki - 20 september 2010 20:32

ju mera jag tänker på valets utgång.

jag förstår inte?förstår verkligen INTE hur dom som röstade fram alliansen tänkte??

var har dom varit dom sista fyra åren ??

ja visst ja, är ju bara stureplans lirare och typ lidingö snubbar och dom har väl knappast känt av försämringarna alliansen gjort..

nej då ,bara bett pappa om lite mera pengar så har nog allt ordnat sig för dem...

så förbannat förbannad


fan ,jag som hoppades att det skulle styras upp nu ,tillbaka till det vi en gång hade och hade på gång...


nå väl era snobbar : hoppas ni förlorar alla era pengar på börsen så ni måste in i bidragsapparaten ni med..


med icke önskan om välgång / kicki dii

Av kicki - 20 september 2010 08:28

SVENSKA FOLKET TILL ERAT VAL!

DUKTIGA NI ÄR!

SMART TÄNKT ELLER GLÖMDE NI TÄNKA NI SOM RÖSTADE ?


hoppet om ett rättvisare sverige försvann igår vid 22 när jag började inse att det går åt helvete...

ännu fyra år till har alliansen på sig att göra dem rikare rikare och oss fattiga fattigare...   


hade jag vetat om detta hade jag lagt min röst på sverige demokraterna istället för på dem röda,enligt min åsikt fattar dom mera än moderaterna iaf.

  


/ kicki dii

Av kicki - 19 september 2010 13:07

ja ha ,då har jag gjort mitt ,har precis varit och röstat och givetvis har jag röstat rätt .

fast om det går hem är tveksamt värre .

hur det nu kan vara möjligt så verkar de ta mig tusan blåsa åt höger ,TROTS att allt bara förstörs av alliansen . skitparti blä   


nåjo vi får se när vi vaknar imorgon vilka som har fått sprätta skumpa flaskan sin .


blev klar igårkväll med spotlightsen runt huset och det blev så suveränt snyggt, huset blev verkligen inramat ..kör förbi när det blivit mörtkt ute så ska ni få se nåt snyggt. försökte fota med mobilen men det blev inge bra .blixten räckte inte till antar jag ...


håller på bakar bröd igen tills ungarna kommer imorgon för dom gillar mina bröd ,fått receptet av min käre far ..


nepp ska kolla om degen jäst ..


later / kicki dii

Av kicki - 16 september 2010 13:25

schå ny schå ....stack iväg igår med kaben på som vi trodde skulle vara en flera dagars camping   

det var skitfint där vi beslutade att stanna  i pessisjåkka ,hel å ren toalett med varmvatten och riktig spolfunktion i dasset..


bara det att det slutade inte regna och vad vi vet har det inte slutat regna där ännu   imorse packade vi ihop vårt pick å pack och for hem ,vana som vi är att våra resor sträcker sig endast över ett dygn   


men som sagt dit vill jag åka fler gånger, var så fantastiskt fint där ,enda problemet är att vi inte vet hur vi ska ta oss ner med skotrarna till träsket vintertid ,har rasat mycket där och är rena rama stupen  ner till stranden.

                    

så där ja så nu vet ni

kram / kickidii

Av kicki - 12 september 2010 21:49

ja då for den iväd då ,arken alltså... pappa och klara var hit och hämtade den idag och körde den till stugan tills vidare iallafall.

  

så nu är den borta   

i lördags var jonte i repartagen och fick skruva mycket själv med traktorn. killen som hjälper honom låter jonte själv göra mycket och på det viset lär han sig samtidigt då hur man skruvar . blir större jobb med trktorn än vad vi trodde ,nu har dom skruvat lös alla delar som motorn sitter fast i för att dom måste upp med motorn för att kunna fixa allt som ska fixas ... men har man bra hjälp så löser sig det mesta och bra hjälp har MAMMA ordnat!!!!

      


jakob bar i behov av en större skolväska så vi drog iväg och köpte en ,den han ville ha var svin dyr så han fick lägga 300 kr på den själv och jag och hans pappa delade på resten ...men snygg är den också och sen om man tänker så här att den andra väskan hade han i ca 4 år och om den här håller lika länge så är det inte så dyrt egentligen  

  

satt och lekte med mobilen på jobbet å fixade till lite bilder och den här på mig å melle tyckte ja blev jätte fin faktiskt

  

ja ja iallafall melle vart jättefin ha ha ...


ibland hittar jag lite roliga saker på väggar å dylikt som ja fotar av

    

lite kul ändå ha ha


ledig imorgon igen å tänker passa på att njuta av dagen tillsammans med min älskling som åxå har ledig vecka nu ..var igår till elgiganten och fixde teve kanaler som jag har längtat så mycket efter och gissa vad de resulterade i ?? jo att jag fan inte vet vad jag ska titta på!! kan börja se något sen så blir de reklam å då flippar man mellan kanalerna å fastnar på något å vips så har man glömt bort att man låg å kollade ett annat program ,sen så blit de reklam där åxå så då börjar man om igen med å blippa bland kanalerna å fastnar på något annat å glömmer av sig igen och helt plötsligt är det dags att gå å lägga sig och man inser att man inte har kollat ett helt programm överhuvudtagen utan bitar av diverse program / filmer osv... nog var det kanske bättre ändå med endast 4 kanaler då såg man iallafall klart det man tittade på ....ja ni ser .nöjd blir man aldrig här i livet..


imorgon ska jag till min älskade bror å titta på deras lilla pojke ville ,ååå vad jag längtar å få se honom ,det blir pussa å krama å luuukta på lille ville som han ska heta..


   go natt alla / kicki dii

Av kicki - 9 september 2010 13:20

fick ju en ark för någon dag sedan som betalning på en skuld,stor som en herrgård är den .jättefin men den går inte att dra fram och tillbaka över isen direkt så då sålde vi den till mina älskade föräldrar som var ute efter just en sån .. nu gäller det bara att dom får en arkplats nånstans på träsket så att vi alla kan vara tillsammans till våren och fiska å köra skoter å mysa .

någon som har en till salu eller som vet någon som vill sälja sin plats?

då kan ni ringa mig eller micke så förmedlar jag nummret till pappa.


har varit just på det där "var tredje året äckliga som vi kvinnor utsätts för undersökningen " just det ,hos gynekologen och lämnat cellprover. blä  som man verkligen inte har lust att närvara vid. jag riktigt hatar och äcklas varje gång man ska dit och bresa för barnmorskan ,det gör väl alla kvinnor i å för sig ,men jag RIKTIGT hatar det ,vet varför åxå det är så ,blev utsatt för en grej av en manlig gynekolog när jag var i tjugoårsåldern och det har satt sina spår   det glömmer jag aldrig . killen som jag var med då var på väg att söka upp gubben och spöa upp han iallafall med ord men dumma jag stoppade honom.

skriver mera sen nu ska vi å städa matsalen


i ur å skur / kicki dii

Av kicki - 8 september 2010 10:27

sen så går det upp igen .

har börjat jobba igår igen å nu är jag på the place to be :hjampis

mitt favvoställe helt klart. jonte tycker visserligen inte om att mamma jobbar där han går men för tillfället är han som sagt i stockholm.

mycket strul med att beställa dom där förbannade delarna till traktorn ,vem ska betala å vem ska beställa å till vem ska det beställas grumf ibland blir man bara sååå irriterad på folk som bara tjorvar .





ska sätta in lite foton på andra husvagnen som vi hyr ut. intresserad ?? månad :3500 kr ,vecka : 1200 kr och per dygn 200 kr bara att ringa micke igen angående det åxå . skitbra skick är den i å fräsch som fan . en kabe smaragd nånting -88 . han har förresten tel :0703331927 min älskling.


för tillfället är jag både barnledig å gubbe ledig hela långa veckan . han jobbar em och har åkt till jobbet när jag kommmer från mitt , så vi ses inte så där typ : alls :(


nå ibland behöver man få vara själv åxå så det är egentligen inge problem ,har ju bil så ensam behöver jag ju inte va om ja inte vill de förståss.


back to work


kärlek i masser / kicki dii

KICKI DII

Presentation

TÄNK FEL OM DU VILL -MEN TÄNK SJÄLV

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24 25 26
27
28
29
30
<<< September 2010 >>>

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Tidigare år

Kategorier

Fröken Flygare

   jag är unik-precis som alla andra...  

jonte ..

 
  

jakke

 
  

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards